EUROFINS EVIC
Serveis EUROFINS EVIC

Vídeo corporatiu

Objetiu EUROFINS EVIC


L’objectiu principal de la nostra tasca és el d’assegurar que els productes cosmètics dels nostres clients no causin cap tipus de problema per als consumidors i que aquests siguin del seu gust.


Per això, en cada estudi adaptem el grup de voluntaris de manera que formi un part representativa de la població a la qual va dirigida el producte. Tot això contribueix, sense dubte, a millorar el nivell de qualitat del producte.

 

EUROFINS EVIC

Compromís EUROFINS EVIC

Tots els nostres estudis es duen a terme en voluntaris sans i sota un estricte control dermatològic. 

Disposem d’una amplia base de dades de persones amb tot tipus de pell (seca, grassa, sensible, amb tendència atòpica, tendència acneica....). Això ens permet oferir als nostres clients la possibilitat de realitzar estudis específics per a qualsevol tipus de pell.

Atesa la diversitat de productes que testem diàriament en el nostre centre, comptem amb especialistes en les diferents àrees (dermatòlegs, oftalmòlegs, ginecòlegs, dentistes, estomatòlegs i pediatres) que supervisen i controlen cadascun dels estudis, cosa que ofereix als nostres clients la possibilitat de poder incloure en els seus productes reivindicacions com “testat sota control oftalmològic, ginecològic...” segons el tipus de producte de què es tracti.

Serveis - EUROFINS EVIC
Els estudis que citem a continuació se fan tant en matèries primeres com en productes acabats (cosmètics i productes para-farmacèutics).

Test de Consumidors

L’avaluació dels consumidors des aspectes subjectius d’un producte cosmètic permet diferenciar formulacions i comparar un producte amb el seu líder en el mercat, i d’aquesta manera obtenir una idea aproximada del posicionament del producte.
Test consumidor EUROFINS EVIC

Evic Informació Comercial sobre els serveis d'EUROFINS EVIC
 

Eurofins EVIC Product Testing Spain, S.L.U. - Copyright © 2007. Tots els Drets Reservats | Avís Legal